weernaaritalie.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Wilhelmien

Jammer, van de files en wegomleggingen, maar goed opgelost zo te lezen.En wat een fijn vooruitzicht ook voor ons, ha,ha, lekker kaisersschmarren in het vooruitzicht jammie, jammie. Wordt weer een familiedagje.
Wens jullie nog veel plezier in playmobil- funpark en lees graag ook hier nog jullie belevenissen over deze dag.

Toos

Veel plezier in het funpark

Wilhelmien

Wat gezellig zover weg en dan toch heerlijk een verjaardag gevierd met Braam en Janneke, ja dan loopt het zeker uit de hand. Maar gezelligheid kent geen tijd. Maar jammer, dat het er weer bijna opzit en de terugreis weer voor de deur staat. Wens jullie zeker een veilige terugreis en geniet toch nog van de laatste paar dagen.

Wilhelmien

Ik kan je uitleggen waarom Timo liever in de hangmat slaapt buiten, als in zo'n klein tentje, zijn opa zaliger sliep als het erg warm was ook het liefste buiten in de tuin en werd dan heerlijk fris (ha, ha) en fruitig wakker. Misschien toch genen? Maar weer een heerlijk dagje waarin iedereen zijn hart heeft op kunnen halen met shoppen en uren kijken naar al dat moois in een xxl speelgoedwinkel. En zeker wel heel veel zakken play mais gekocht ha, ha, lekker goedkoop.

Wilhelmien

Wat een heerlijke dag, met veel water. Ja, ook hier is het warm, dus net als jullie rustig aan doen en genieten. Het afsluiten met en heuse schuimparty is natuurlijk helemaal het einde voor de jongens. Geniet ze nog de laatste dagen , hier kijken zeker uit naar mooie verhalen.

Wilhelmien

Wat een grote jongens zeg, zo'n eind wandelen en dan ook nog in het donker terug. Trots op jullie! Maar volgens mij zijn jullie goed beloond en hebben jullie lekker gegeten en als toetje ........ weet echt niet meer de hoeveelste dat was. Maar het smaakt nog steeds goed. Dat wordt afkicken als jullie thuis zijn !

Wilhelmien

Ja, papa en mama soppen is het leukste wat er is en zeker herkenbaar dat ze lekker in een speelgoedwinkel zich prima kunnen vermaken. maar jullie hebben je prima vermaakt en lekker afgesloten met een BBQ altijd leuk. Fijn zo'n hulpkokje.

Wilhelmien

Heerlijk zo'n vakantiedagje voor jezelf samen met je vriendin. En wat hebben jullie veel gelopen zo te lezen. Petje af !
Gelukkig hebben de mannen zich ook goed vermaakt en viel de katapult ook in goede aarde. De dag is goed afgesloten met wat ontspanning en de beruchte/ beroemde/ favoriete Gelato. En Marcel fijn dat jij de boys onder je hoede nam.

Toos

Wat een bewondering heb ik voor je uithoudingsvermogen.

Yvette

Dit is precies de goede beschrijving van ons gezellige dagje!

Kees
reactie op: foto

Wel echte waterratten war, mooi om te zien.

Kees
reactie op: foto

Bouwen ze dat nog af ?

Elle

Leuk om al jullie belevenissen mee te lezen☺️☺️

Yvette

Ik heb onze kinderen ook nog niet verteld dat er ook slangen in het meer zwemmen.
Dus blijf maar lekker op je luchtbedden drijven of genieten van heerlijk doorzichtig chloorwater. ?

Wilhelmien

Heerlijk zo'n dagje vissen kijken en proberen te vangen! En dan die Lucca die is al aardig bruin zo te zien ik neem aan Timo en papa en mama ook? Wens jullie nog veel fijne dagen toe.

Toos

Wat hebben jullie toch al veel gezien (en genoten).

Wilhelmien

Nou,nou, wat kunnen jullie iemand jaloers maken! Wat moet dat Gardaland geweldig zijn om doorheen te gaan, ik zie alleen maar lachende gezichten zelfs van Marcel. En één troost Lucca je wordt van zelf 1.40 meter, een goede reden om nog een keer terug te gaan naar Italië en voor nu eet maar veel pizza en gelatto dat zal zeker meehelpen. En wat zat er in de koelkast Lucca, je paste er zelf in!

Els

Wat een heerlijke dag?

Toos

Weer een top dagzo te lezen.

Yvette

Klinkt als een heerlijk dagje uit!

Nicolet

Heerlijk om te lezen , het is nig gezelliger ala de krant smorgens lekker met een kopje koffie erbij. Wat hebben jullie een geweldige vakantie ! Geniet er nog van

Wilhelmien

Wat een heerlijke dag vandaag. En goed bezig, hardlopen en dan ook nog fanatiek een wandeltocht aangaan. Maar de beloningen zijn er niet minder om, een mooie steen, lekker eten in het restaurant. En wat ook bijzonder is is al die spelletjes die jullie spelen. Had al een foto op Facebook voorbij zien komen van een mooie waterval zal zeker een fijne route zijn geweest. Nog een fijne avond zolang hij nog duurt.

Wilhelmien

Fijn dat de reis goed verlopen is, en dat het kampeerplekje toch meegevallen is. Ja, en van wifi ben je afhankelijk als je ons op de hoogte wilt houden. Geniet ze samen.

Toos
reactie op: foto

Jong geleerd is...... Goed bezig Lucca.

Eline
reactie op: foto

Wat een toffe foto. Zwevend boven het zwembad. Fijn dat jullie weer fijn reis hebben gehad en zo te zien weer beter weer. Verona is leuk. Als je de borsten van Julia aanraakt dan brengt dat geluk. Leuk voor een foto van Marcel?!?!

Wilhelmien

Ja, het regent, het regent de pannen worden nat, of die caravan wordt nat. Soms is zo'n relax dagje weleens fijn. En één geluk herkenbaar van vroeger toen jezelf nog zo jong was, soms wil een keer een preek geven ook weleens helpen. Maar ondanks het weer en humeur is de dag toch weer goed afgesloten. Morgen een goede reis gewenst met beter weer als vandaag.

Yvette

Het is hier beslist geen iPad weer (sorry jongens) ?.
Maar wel heerlijk weer voor een ijsje, om te zwemmen en om op een terrasje te zitten met uitzicht op het meer.
Goede reis!

Wilhelmien

Wat een mooie en gezellige dag is het weer geweest vandaag.samen met de foto's maakt het voor mij een compleet plaatje. Slaap lekker en droom van alle fijne dingen tot nu toe.

Toos.

Dit was dus weer een mooie dag. Hopelijk valt de regen mee en blijft alles droog. Ik ga nu weer even op googlemaps kijken of ik de piazza del campo kan vinden.

Toos

Echt vakantie. En ik ga met Google maps proberen om Montcatini Alto te vinden.

Yvette

Klinkt heerlijk relaxed! Hier net zo.
Bij ons hebben ze gezwommen in het meer met zonsondergang.

Wilhelmien

Lekker lezen, eten en uitrusten hoort er ook bij. Gelukkig de dag afgesloten op een mooi plekje en een lekkere Gelato.

Gerda

Dank je wel dat ik via jouw levendig verslag mag meegenieten van deze Italië reis. zoveel herkenbaar en vol blijde herinneringen.

Wilhelmien

Wat een fijne maar vermoeiende dag is dit geweest, maar de verhalen zijn nog steeds prettig om te lezen.Het lijkt voor mij ook of ik op vakantie ben en het meebeleef. Hopelijk doet dat zwijn zijn werk en breng het jullie heel veel voorspoed en geluk de komende weken/ jaren. Ook de olijfmolen was een succes naar ik zo lees misschien toch een extra flesje olijfolie mee terug?

Wilhelmien
reactie op: foto

het lijken wel filmsterren daar op die foto!

Yvette

Leuke dag! En vast ook lekker koel in de grotten.
Op naar de volgende dag. ?

Wilhelmien

Dat moet wel indrukwekkend zijn geweest daar in die grotten. Jullie leren ook nog heel veel tijdens jullie vakantie jongens. En dan dat Italiaanse toetje ziet er lekker uit en ik hoop dat het ook gesmaakt heeft zoals het eruit zag. Morgen een gezond weer op en geniet in Florence.

Toos

Ga ik eens kijken of ik de grotten kan vinden op google maps. De camping en Lucca heb ik ook al gezien ? Prachtige camping trouwens.

Kees
reactie op: foto

Kijk zo,n Hamburger heb ik altijd gewild.

Toos

Weer een mooie vakantiedag zo te lezen. Maar ik ben toch wel blij dat je zo verstandig bent om daar niet in je eentje te gaan hardlopen. Gewoon samen met je mannen door Lucca struinen is ook goed voor de conditie denk ik. Wekterusten en ik kijk alweer uit naar je volgende verslag.

Wilhelmien

Heerlijk Lucca, dat je naar de plaats bent geweest die naar jou vernoemd is! ( of was het juist andersom) Hopelijk heb je mooie souvenirs meegenomen die je na de vakantie zeker komt showen. In Kaatsheuvel was alles oké en de plantjes hebben buiten ook wat water gekregen want het zou toch leuk zijn om courgettes te zien na jullie vakantie. Slaap lekker en morgen op naar weer een superfijne dag. Kijk weer uit naar het volgende verhaal.

Wilhelmien

Wat verlaat om jullie verhaal alweer te lezen, maar fijn dat de reis op de onweersbui na goed verlopen is. En leuk dat jullie je eigen plekje mochten uitkiezen. En dan die supergrote pizza's wat zal dat lekker gesmaakt hebben! Konden jullie het helemaal op of toch een doggiebag mee naar de caravan? Geniet van jullie weekje op deze camping en rust goed uit.

Nicolet

Vind het zo leuk om te lezen dat ik alweer uit kijk naar de volgende . Geniet lekker van jullie vakantie !

Toos

Top dat jullie zo'n fijn plekje hebben. Dat wordt dus een weekje met héél veel zwemplezier. Maar jullie zullen vast nog wel iets gaan bekijken in de omgeving. Veel plezier.

Yvette

Goed bezig met dat hardlopen! Ik heb voor de zekerheid mijn sportbroek ook maar ingepakt. Ik weet alleen nog niet op welk moment ik ‘m ga uitpakken ?.
Spreek je snel.

Toos

Wat knap om het hardlopen ook in je vakantie te doen, complimenten hoor.

Wilhelmien

Goed bezig , Corianne. Gewoon hardlopen als je vakantie hebt! Dikke pluim, hoor! En verder weer een heerlijke vakantiedag , het water is heerlijk met de warme temperaturen . Goede reis morgen, ben weer benieuwd naar het volgende verhaal.

Eline

Jammer van het shoppen. Maar heerlijk verhaal weer. En wat knap van jou! Goede reis weer voor morgen. Ik wacht rustig op het volgende verhaal. (Zo voel ik me ook eeb beetje op vakantie)

Claudia Smeets

Weer even "bij gelezen" over jullie leuke eerste vak. dgn. Super leuk om weer te kunnen volgen,geniet ervan!

Wilhelmien

Wauw, wat een supermooi uitzicht! En de vakantie wordt ook steeds beter naar ik zo lees, IJSJES, zelfs twee op één dag. Maar Timo en Lucca zullen het wel verdiend hebben . Nog veel plezier!

Wilhelmien

Dag twee is weer goed verlopen, de jongens hebben weer genoten zo te lezen. Hopelijk papa en mama ook. Een goede reis morgen.

Els

Geweldig om jullie belevenissen te lezen. Veel plezier?

Yvette

Klinkt als een hele leuke dag!

erik

fijne vakantie

Wilhelmien

Wat superleuk weer! Lekker lezen over jullie vakantieavonturen. Natuurlijk wens ik jullie viertjes een hele fijne en veilige vakantie geniet ervan.

Yvette

Ik dacht er van de week nog aan dat ik het zo gezellig vond om mee te lezen de vorige vakanties. En nu zie ik net dat jullie deze vakantie ook weer bloggen. Super leuk!

Elle

Super leuk om met jullie reisavonturen mee te lezen.

Toos

Hele fijne vakantie. En natuurlijk ga ik jullie weer volgen.